Maandag 11 juni 2007
Vandaag de laatste dag, voorlopig, op Kythira. Voorlopig, want wij denken hier nog wel eens terug te komen.
’s Morgens om acht uur stond de bus al voor de deur om de overige reizigers op te halen om ze naar het vliegveld te brengen en nadat de bus was vertrokken zijn wij ook maar in de auto gestapt en naar het vliegveld gereden. Een rit van ongeveer een half uur.
Op het vliegveld hebben we de auto ingeleverd bij de autoverhuurder en er tevens maar bij gezegd, dat de ruitenwisserbladen ook aan vervanging toe waren, want bij een fikse regenbui deden zij niet meer het werk waarvoor ze eigenlijk bestemd zijn, namelijk de ruiten schoonvegen. En vooral als er zand en stof op zit door het droge weer.
Nadat we enige tijd hadden gewacht kon er worden ingecheckt. Dat verliep zeer vlot en we konden doorgaan naar de vertrekruimte.
Korte tijd later zagen we het vliegtuig landen en nadat de passagiers voor hun vakantie op dit mooie eiland waren uitgestapt, konden wij onze plaatsen in het vliegtuig innemen. En om 11.15 uur was dan onze vakantie definitief ten einde, althans op Kythira, want toen steeg het vliegtuig op om naar het vliegveld van Kalamata te gaan, voor een tussenstop, om daarna verder te vliegen naar Schiphol. Daar kwamen we om ongeveer drie uur aan. Na de landing, het uitstappen, een eind lopen naar de aankomsthal, wachten op de koffers en het zoeken naar de vertrekplaats van de bestelde taxi, werden we weer naar huis gebracht.
En bij het afzetten voor de deur van onze woning kwam er dan definitief een einde aan deze vakantie.